Workgroup Travels

De werkgroep inleefreizen bestaat uit een aantal vrijwilligers aangevuld met de begeleidersploegen van de lopende inleeftrajecten. Zij zorgen ondersteunen de begeleiders bij het organiseren van de voorbereidingsweekends, ouderavonden, voorbereidingsreizen... Kortom ze ondersteunen hen gedurende het hele inleeftraject. De werkgroep inleefreizen wordt ook wel eens de "begeleiders van de begeleiding" genoemd.

Wil je graag meehelpen in het ondersteunen van de begeleiders? Stuur dan een mailtje naar Céline (celine_scheirsen@hotmail.com)

head

Realisations

26-11

Deadline inschrijvingen verlengd!

Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar voor het inleeftraject naar Senegal! Daarom hebben we de deadline om je in te schrijven voor het inleeftraject naar Senegal 2020 - 2021 verlengd tot en met maandag 16 december.

Alle info over de inschrijvingen vind je terug via https://dwaguludekkente.be/nl/inleefreis!

22-10

Schrijf je nu in voor het inleeftraject naar Senegal!

De inschrijvingen voor het inleeftraject naar Senegal 2020-2021 zijn geopend! Wordt jij de eerste deelnemer?

Inschrijven doe je door ons de inschrijvingsformulieren én je motivatiebrief te bezorgen.
Dit kan via mail naar jeroen.boshart@solidagro.be of via post naar Mercatorstraat 81, 9100 Sint-Niklaas.

Deadline om je in te schrijven is maandag 25 november!

Alle info over het inleeftraject en de inschrijvingen vind je in deze infobundel.

13-09

Klaar voor een enorm avontuur in Senegal?

In juli 2019 bieden we jongeren uit de 3de graad secundair onderwijs opnieuw de kans om de ervaring van hun leven op te doen!

Gedurende 3 weken gaan we met een groep jongeren, samen met 4 ervaren begeleiders op inleefreis naar Senegal. Tijdens de reis leren we de Senegalese cultuur beter kennen door allerlei gezamenlijke activiteiten met als kers op de taart het verblijf in een lokaal gastgezin!

Wil je hier meer info over?
Mail dan zeker naar jeroen.boshart@solidagro.be en kom naar onze infoavond op zaterdag 19 oktober om 19u30 op Solidagro (Mercatorstraat 81, 9100 Sint-Niklaas).

Meer info via https://www.facebook.com/events/596012580804041/

Read more

27-08

Verslag inleefreis Senegal 2018

Benieuwd wat de jongeren van Senegal '18 allemaal beleefd hebben op hun inleefreis? Lees zeker onderstaand verslagje geschreven door Astrid A. en Saara. 
 


Read more