Join on a travel

We organiseren jaarlijks een vormingstraject voor jongeren uit de derde graad secundair onderwijs van Sint-Niklaas en omstreken. Een vormingstraject duurt 2 jaar en geeft de jongeren de kans zich te verdiepen in mondiale verhoudingen en interculturaliteit via duurzaam contact en uitwisseling met West-Afrikaanse jongeren. 

Hoogtepunten zijn een inleefreis naar Senegal of Burkina Faso en een tegenbezoek van Senegalese of Burkinese jongeren.

Dit jaar starten we een nieuw traject op naar Senegal...


... en jij kan mee!

Wil jij deel uitmaken van deze fantastische en intense ervaring? Dat kan!
Neem eerst en vooral deze infobundel eens grondig door. Hierin staan alle belangrijke data en wordt het traject verder uit de doeken gedaan.

Ben je geïnteresseerd? Kom dan zeker naar een van onze infoavonden in het najaar. Hier leer je onder andere de begeleiders kennen en kan je terecht met al je vragen!


Deze infoavonden worden georganiseerd met respect voor de geldende COVD-19 maatregelen. Hiervoor hanteren we een maximale capaciteit van 30 aanwezigen per infoavonden. Er mogen ook maar maximaal twee personen per gezin aanwezig zijn.
INSCHRIJVEN VERPLICHT! Om in te schrijven stuur je een mailtje naar Nele Van Vaerenbergh (nele.vanvaerenbergh@solidagro.be). 

Nog op zoek naar meer informatie of zit je nog met vragen? Neem dan zeker contact op met Nele Van Vaerenbergh (nele.vanvaerenbergh@solidagro.be) of kijk eens rond op onze websiteFacebookpagina en Instagram.

Wat verwachten we van de deelnemers?

Uiteraard zijn er ook een aantal zaken dat we verwachten van de jongeren die deelnemen aan het traject. Zo verwachten we van elke deelnemer dat ze:

Overtuigd? Schrijf je dan nu in!

Inschrijven kan tot en met woensdag 18 november.

Je doet dit door deze inschrijvingsformulieren volledig in te vullen en deze, samen met jouw motivatiebrief te bezorgen aan Nele Van Vaerenbergh via mail (nele.vanvaerenbergh@solidagro.be) of via de post (Mercatorstraat 81, 9100 Sint-Niklaas)


Wil je meer weten? Aarzel dan niet om even contact op te nemen met Jeroen!

LEES HIER DE INFOBUNDEL