Vrijwilliger in de kijker: Isabel Vermeulen!

Maandelijks zetten we 2 vrijwilligers in de kijker. Een kort artikel waarin ze zichzelf voorstellen. Lees en laat je inspireren! De volgende vrijwilliger in de kijker is Isabel Vermeulen.


Wie?

Isabel Vermeulen

Geboortedatum?

27/01/1982

Woonachtig te...

Sint-Niklaas

Wat/Waar studeer je op school? Waar werk je/ Wat voor werk doe je?

Ik probeer leerlingen van de 2e graad in Sint-Ludgardis Antwerpen wegwijs te maken in de wondere wereld van chemie. Af en toe een proefje dat verbazing opwekt of een fijne discussie in de klas maken maken het fijn om les te geven. Daarnaast ben ik blij dat er naast lesgeven nog vele leuke activiteiten op school zijn zoals een uitwisseling met een Nederlandse school, sporten tussen de middag,...

Waar ben je actief binnen Dwagulu Dekkente?

Ongeveer anderhalf jaar geleden kreeg ik via via de oproep naar nieuwe begeleiders in mijn mail. Ik dacht, ha leuk... dus kwam ik een praatje maken met Mattias en ging ik 'solliciteren'. Ondertussen heb ik er een aantal weekends opzitten en mijn eerste kennismaking met Burkina Faso vorige zomer heeft mijn zin om meer te doen met Dwagulu alleen maar aangewakkerd. BF17 is een top-groep waar ik alleen maar meer en meer bewondering voor kan hebben. ;) Werkgroepen... Waarom eens geen feestjaar, waarom eens geen partnerweek organiseren en als het even kan een heus feestevenement. WG20 is boeiend, concreet en gaat alleen nog maar inspirerender werken.

Waar ben je in het leven mee bezig naast Dwagulu Dekkente?

Vele pogingen om te gaan lopen, af en toe een trail run, het zadel van mijn fiets opzoeken om verder of minder ver te fietsen, een trekking in de Ardennen of hogere bergen sla ik niet af. Afspreken met vrienden leidt vaak tot gezellige avonden, etentjes of een bezoekje aan 't cafee. Een lezing of debat vind ik meestal ook wel de moeite om uit mijn zetel te komen. En dan is er nog mijn tuin waar ik graag op uiterst traag tempo in werk. De groentjes, druifjes, appelen en peren die ik daarvoor terugkrijg smaken nog zo lekker.


Dankjewel Isabel!

Ben je ook vrijwilliger bij Dwagulu Dekkente of ben je ooit mee geweest als jongere of begeleider met Dwagulu Dekkente en wil je ook eens in de kijker gezet worden? Vul dan dit formulier in! En wie weet ben jij wel binnenkort de vrijwilliger in de kijker!