Vrijwilliger in de kijker: Eline de Boeck!

Maandelijks zetten we 2 vrijwilligers in de kijker: een kort artikel waarin ze zichzelf voorstellen. Lees en laat je inspireren! De volgende vrijwilliger in de kijker is Eline de Boeck.


Wie?

Eline de Boeck

Geboortedatum?

23/04/1996

Woonachtig te...

Sint-Gillis-Waas

Wat/waar studeer je op school? Waar werk je/wat voor werk doe je?

Ik studeer verpleegkunde aan de Hogeschool Gent. Mijn inleefreis in 2013 naar Senegal heeft hier een grote rol in gespeeld! Ik ontdekte daar dat ik mensen wou helpen, vandaar mijn keuze voor verpleegkunde. Momenteel doe ik mijn laatste stageperiode in Dar Es Salaam,Tanzania. Weer een prachtige ervaring erbij! HAKUNA MATATA!

Waar ben je actief binnen Dwagulu Dekkente?

Ik ben sinds 2014 actief in de werkgroep Evenementen. Wij organiseren onder andere de quiz, het eetfestijn en wij staan met een kraampje op Villa Pace in Sint-Niklaas. Ik heb voor deze werkgroep gekozen omdat ik graag activiteiten of evenementen organiseer. Voor onze inleefreis heb ik samen met een aantal andere jongeren twee maal een fuif georganiseerd om geld in te zamelen voor het project, vandaar mijn interesse voor deze werkgroep.

Waar ben je in het leven mee bezig naast Dwagulu Dekkente?

Ik zit sinds mijn zes jaar in de scouts en ondertussen ben ik al vier jaar leiding. Elke zondag sta ik paraat voor mijn kids op de scouts in Sint-Gillis-Waas. Dit is een van mijn grootste bezigheden naast Dwagulu Dekkente.


Dankjewel Eline!


Ben je ook vrijwilliger bij Dwagulu Dekkente of ben je ooit meegeweest als jongere of begeleider met Dwagulu Dekkente en wil je ook eens in de kijker gezet worden? Vul dan dit formulier in! En wie weet ben jij wel binnenkort de vrijwilliger in de kijker!