Eetfestijn 2018: bedankt aanwezigen en vrijwilligers

Na enkele vergaderingen, weken van plannen, mailtjes opstellen, zorgen voor genoeg desserts en vrijwilligers was de grote dag aangebroken: Het West-Afrikaans Eetfestijn! Vrijdagavond werden de laatste drank-en eet bonnetjes geknipt om enveloppen mee te vullen. Na een korte nachtrust begonnen we de dag met alles klaar te zetten en voor te bereiden om er zo een geslaagde editie van te maken. Terwijl de lekkere Mafé en Kip Yassa stonden te pruttelen op het vuur, onder toeziend oog van Mamadou, waren alle vrijwilligers druk in de weer met alles te versieren, fruitsalade te maken en de laatste voorbereidingen te doen. Een beetje stress kon natuurlijk niet ontbreken, maar er was plezier alom!


De tijd vloog voorbij en plots was het alweer tijd om onze Afrikaanse kledij aan te trekken en het eerste volk te verwelkomen. De eerste 'ik heb dorst'-bordjes vlogen de lucht in en de drank werd geserveerd, de tafels gevuld en het feest kon beginnen. Iets later dan gepland werden dan ook de bordjes gevuld met de heerlijke gerechten en wat werd dat gesmaakt! Uiteindelijk heeft het even moeten wachten dat Afrikaanse gevoel alleen maar versterkt!


Na het eten kon men ook nog genieten van drie overheerlijke dessertjes uit een groot assortiment dat er niet geweest zou zijn zonder de vele vrijwilligers die hiervoor zorgden. Er verliepen enkele dingen niet geheel als gepland maar de kunst is om dit op te lossen en er alsnog een fantastische avond van te maken, en dat was het zeker! Bedankt aan iedereen die gekomen is en de vrijwilligers om deze editie mogelijk te maken!