Vrijwilliger in de kijker: Fabio Caluwé!

Maandelijks zetten we 2 vrijwilligers in de kijker. Een kort artikel waarin ze zichzelf voorstellen. Lees en laat je inspireren! De volgende vrijwilliger in de kijker is Fabio Caluwé.


Wie?

Fabio Caluwé

Geboortedatum?

01/07/1999

Woonachtig te...

Vrasene

Wat/waar studeer je op school? Waar werk je/wat voor werk doe je?

Ik studeer verpleegkunde aan de Hogeschool in Sint-Niklaas.

Waar ben je actief binnen Dwagulu Dekkente?

Ik ben mee geweest op inleefreis naar Senegal met de groep van 2016. Wat prachtige herinneringen heeft overgehouden! Het heeft een hele grote impact gehad op mijn levensstijl en normen. Wat ook het doel uitstraalt van deze organisatie. Na deze mooie herinneringen wou ik me aansluiten binnen de organisatie, waar ik nu mee insta voor de werkgroep evenementen, waar wij evenementen organiseren. Een samenkomst van leden, niet-leden... Het mooie aan dit is dat je samenkomt op een bepaald moment en samen Dwagulu Dekkente steunt, nieuwe contacten leert kennen en een omgeving vol sympathisanten! Binnen deze organisatie stel ik me ook graag kandidaat om mee te helpen bij de voorbereidingsweekends van de komende inleefreizen naar Senegal en Burkina Faso. Onlangs kreeg ik de kans om mee te mogen gaan naar een nieuwe inleefreis naar de Filipijnen, wat geen twijfels bij me opriep! Dwagulu Dekkente heeft mijn grenzen verlegd en geeft me deze uitdaging! Enorm dankbaar!!

Waar ben je in het leven mee bezig naast Dwagulu Dekkente

Buiten Dwagulu ga ik graag zelf eens op stap om plaatsen te leren kennen en sociale contacten te leggen. Dit samen te combineren met mijn studies dat ook een groot deel in beslag neemt. Daarnaast neem ik graag tijd om nieuwe talenten op te doen zoals: piano, fotografie en mode design. Een gezonde levensstijl vind ik best wel belangrijk waardoor ik graag bezig ben met voeding en sport. Ik kan ook wel enorm genieten van de rust, waar een boek in je handen, muziek in je oren een ander beeld kan geven. Levensgenieter!

Warme groetjes!


Dankjewel Fabio!

Ben je ook vrijwilliger bij Dwagulu Dekkente of ben je ooit meegeweest als jongere of begeleider met Dwagulu Dekkente en wil je ook eens in de kijker gezet worden? Vul dan dit formulier in! En wie weet ben jij wel binnenkort de vrijwilliger in de kijker!