Vijfde weekend SE18

Na anderhalve maand zien we elkaar terug. Op vrijdagavond komt iedereen aan een kijken we allemaal samen naar foto’s getrokken in Senegal. Dit is zeer aangenaam. We praten met z'n allen over ons grote avontuur in Senegal en nadien bespreken we nog enkele praktische zaken. Later op de avond praatte we nog verder en speelden ook nog enkele spelletjes, er waren ook al enkele van de groep die zeer moe waren die dan ook al meteen gingen slapen.


Zaterdagochtend stonden we op om acht uur met een “ochtenddansje” nadien ontbijten we. De eerste activiteit op zaterdag was Jeroen die aan ons kwam uitleggen wat er van ons verwacht werd tijdens de scholen ronde.

Na het evalueren van de reis door middel van post-it’s en een ja/nee spel was het weer tijd om te eten! Na een korte pauze bereidde we het toonmoment door middel van vlogs en spelletjes. Deze vlogs zijn héél erg grappig!! Na nog een beetje meer informatie over het toonmoment was het tijd voor het avondmaal. Na het avondmaal gingen we nog wat verder met het toonmoment voor te bereiden en nadien was het tijd om te gaan slapen.


Op deze laatste dag van ons weekend stonden we net zoals zaterdag op met een “ochtenddansje”. Na het ontbijt speelden we een spelletje waar je een tafel, twee stoelen en een fles wijn zonder echt wijn in overheerst. Nadien hadden we het over onze frustraties en zochten we voor deze frustraties oplossingen. Nadien speelden we een beetje met de foto’s. Als laatste speelden we dan nog een spelletje “Coucou” wat heel erg leuk was. De winnaars van dit spel ware: Antoinette, Emma vd, Astrid f, Caithlyn Merel s en Saara. Nadien dan uiteindelijk nog eten en schoonmaken.. WOEHOE!


In het Frans geschreven door Caitlyn en Saara.

Vertaald door Cathy.