Vrijwilliger in de kijker: Gerben Van Houte


Maandelijks zetten we 2 vrijwilligers in de kijker. Een kort artikel waarin ze zichzelf voorstellen. Lees en laat je inspireren! De volgende vrijwilliger in de kijker is Gerben Van Houte.

Wie?

Gerben Van Houte

Geboortedatum?

06/02/1999

Woonachtig te...

Sint-Gillis-Waas

Wat/waar studeer je op school? Waar werk je/wat voor werk doe je?

Ik studeer voor leerkracht secundair onderwijs (Frans en economie) op Odisee te Sint-Niklaas.

Waar ben je actief binnen Dwagulu Dekkente?

Ik ben samen met Cathy De Smedt voorzitter van de werkgroep evenementen. Deze werkgroep bestaat uit een heel mooi aantal vrijwilligers die zich hard inzetten om het eetfestijn en de quiz tot een goed einde te brengen. Samengevat: stuk voor stuk prachtige mensen.

Waar ben je in het leven mee bezig naast Dwagulu Dekkente?

Naast studeren probeer ik af en toe te sporten. Ik hecht veel belang aan vrienden en familie. Een uitstapje hier en daar met deze mensen is altijd mooi meegenomen. Later als ik wat ouder ben zal ik vast en zeker nog veel meer proberen reizen. Verder sla ik wel eens een boek open en lijd ik aan de Netflix-ziekte.


Dankjewel Gerben!


Ben je ook vrijwilliger bij Dwagulu Dekkente of ben je ooit meegeweest als jongere of begeleider met Dwagulu Dekkente en wil je ook eens in de kijker gezet worden? Vul dan dit formulier in! En wie weet ben jij wel binnenkort de vrijwilliger in de kijker!