West-Afrikaans Eetfestijn - 27/04/2019

INSCHRIJVEN kan vanaf NU via deze link

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Dwagulu Dekkente vzw een eetfestijn! En dit met een West-Afrikaans gerecht, Kip Yassa! Voor de vegetariërs onder ons voorziet Mamadou vegetarische Mafé! Aarzel niet om je in te schrijven voor een gezellige en lekkere culturele avond!

Dwagulu Dekkente vzw is een organisatie die elk jaar inleefreizen organiseert naar Senegal/Burkina Faso voor jongeren uit Sint-Niklaas die in het 5e & 6e middelbaar zitten. Het is een tweejarig traject dat bestaat uit voorbereidingsweekends, 3 weken inleefreis, naverwerkingsweekends en terugkomreis, waarbij de jongeren van daar de kans krijgen om 2 weken naar België te komen.

Dit project is echter niet mogelijk zonder financiële stuen! Daarom organiseren we vanuit de organisatie onder andere dit West-Afrikaans Eetfestijn!

Heb je zin om te komen? Schrijf je dan in en kom op 27 april 2019 smullen van een lekker West-Afrikaans gerecht! Dit slechts voor de democratische prijs van €15 voor een groot bord (12 j + ) en €10 voor een klein bordje (6-12 j) (dessert inbegrepen)! 

Tot dan!