Verslag 2 weekend 4 - BFSE19

Tijdens de voorbereidingen van de inleefreis zijn er vier weekends gepland. Tijdens weekend 1 is er de spanning, ALLES gaat echt beginnen nu! Je leert elkaar kennen en er is die eerste mini kennismaking met de mede jongeren, het grote avontuur en al een beetje van het land. Tijdens weekend 2 is er die spanning van elkaar eindelijk nog eens te zien, het niet kunnen wachten om nog véél meer informatie te verkrijgen. Weekend drie is pas écht spanning alom want dan komt het besef van hey zeg dat gaat hier snel voorbij, het grote avontuur komt dichter en dichter. En dan is weekend vier er! Het allerlaatste weekend! 


Ook in Senegal worden deze weekends gehouden. Hier staan ook jongeren te popelen om iemand te mogen ontvangen en onderdompelen in hun gezin, leven en cultuur. Dit is een primeur! Dit is de eerste keer dat we een filmpje en foto's ontvangen van de voorbereidingen die getroffen worden in Senegal. Zet je makkelijk, maak je bril glazen schoon, neem je er een lekker glas water bij (blijf gehydrateerd in deze tropische temperaturen!!) en ENJOY dit filmpje! 


link naar het filmpje : https://www.youtube.com/watch?v=4LjbMLC3-co&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2IdozhkM9BvE3kUooLV4zdPkXFPowl6Cj1RfblLfJpcUSED3-FmFKrZns