Vrijwilliger in de kijker: Maïté Verstraeten

Maandelijks zetten we een vrijwilliger in de kijker. Een kort artikel waarin ze zichzelf voorstellen. Lees en laat je inspireren! De volgende vrijwilliger in de kijker is Maïté Verstraeten.


Wie?

Maïté Verstraeten

Geboortedatum?

08/05/2001

Woonachtig te...

Temse

Wat/waar studeer je op school? Waar werk je/wat voor werk doe je?

Ik studeer Biomedische Wetenschappen aan de UGent. Mijn eerste jaar!   

Waar ben je actief binnen Dwagulu Dekkente?

Ik heb deelgenomen aan het traject SE18 en ben dus in de zomer van 2018 mee naar Senegal geweest. Het was de reis van mijn leven! Direct na mijn inleefreis besloot ik om in de Werkgroep Evenementen te gaan, waar ik nu nog steeds lid van ben. Mijn traject is nu ongeveer 2 weken geleden definitief afgesloten. Het was een mooie afsluiter, maar hierbij laat ik het niet om mij nog verder in te zetten bij Dwagulu. Jullie zullen me nog vaak zien bij evenementen! En ik jullie hopelijk ook ;)

Waar ben je in het leven mee bezig naast Dwagulu Dekkente?

Naast Dwagulu Dekkente heb ik ook een enorm grote passie voor toneel! Ik doe zelf al meer dan 10 jaar toneel in de muziekschool en zit nu in mijn eerste specialisatiejaar. Daarnaast heb ik ook twee jaar meegedaan met schooltoneel. Niet alleen zelf op het podium staan, maar ook naar voorstellingen gaan kijken, is echt een van mijn favoriete bezigheden. 


Dankjewel Maïté!


Ben je ook vrijwilliger bij Dwagulu Dekkente of ben je ooit meegeweest als jongeren of begeleider met Dwagulu Dekkente en wil je ook eens in de kijker gezet worden? Vul dan dit formulier in! En wie weet ben jij wel binnenkort de vrijwilliger in de kijker!