Word vrijwilliger

Overzicht wordt vrijwilliger

Wat kan ik doen als vrijwilliger bij Dwagulu Dekkente?

Eénmalig of regelmatig? Wat jij wanneer en waar doet, kies je helemaal zelf!
Vanuit Dwagulu Dekkente zorgen wij voor de nodige omkadering en bekijken we ook wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Dwagulu Dekkente bestaat, behalve beperkte ondersteuning van een educatief medewerker, uit vrijwilligers waar reeds vriendschappen voor het leven gesmeed zijn!

Wil jij hier deel uit maken door begeleiders van het uitwisselingstraject te ondersteunen op en naast de voorbereidende weekends? Mee nadenken over het budget? Ons ondersteunen in de communicatie via sociale media? Meewerken op evenementen zoals de quiz, het eetfestijn, ... ? 

Kijk hieronder voor een overzicht van de vier werkgroepen: uitwisselingstraject, evenementen, communicatie, financiën.
Bij interesse, contacteer de voorzitter of contacteer educatief medewerker Sverre via sverre.pots@solidagro.be of via WhatsApp (+32 (0)3 765 10 03)

Werkgroep Uitwisslingstraject

De werkgroep uitwisselingsreizen bestaat uit een aantal vrijwilligers aangevuld met de begeleidersploegen van de lopende uitwisselingstrajecten. Zij zorgen ondersteunen de begeleiders bij het organiseren van de voorbereidingsweekends, ouderavonden, voorbereidingsreizen... Kortom ze ondersteunen hen gedurende het hele uitwisselingstraject. De werkgroep uitwisselingsreizen wordt ook wel eens de "begeleiders van de begeleiding" genoemd. Wil je graag meehelpen in het ondersteunen van de begeleiders?

Neem contact op via isabel.vermeulen@gmail.com

Isabel

Werkgroep Evenementen

De werkgroep evenementen bestaat uit een 3-tal vrijwilligers. Zij zetten zich gedurende het hele jaar in om een aantal evenementen te organiseren. Zo organiseren ze jaarlijks een quiz, het West-Afrikaans Eetfestijn en ons pastafestijn. Zin om mee deze evenementen te organiseren?

Neem contact op via stefanievereecken@hotmail.nl 

Jana, Stefanie, Romy

Werkgroep Communicatie

De werkgroep communicatie staat in voor het verzorgen van de externe communicatie. Zij onderhouden de website, posten op facebook en instagram en sturen geregeld een nieuwsbrief de wereld rond. Schrijf je graag teksten, beheer je graag facebookpagina's, ontwerp je graag posters of neem je graag foto's op events? Aarzel dan niet om lid te worden van de werkgroep!

Knipsel

Werkgroep Financiën

De werkgroep financiën bestaat uit de penningmeester en de secretaris van de organisatie. Zij zorgen ervoor dat de organisatie financieel gezond blijft. Mensen met een passie voor cijfers zijn altijd welkom om hieraan mee te werken.

Neem contact op via gwen.luypaert@gmail.com 

Gwen

Close