Over West-Afrikaans eetfestijn

West-Afrikaans eetfestijn

West-Afrikaans eetfestijn 2021

Finally there! Het eetfestijn is in zicht. Na bijna twee jaar afwezigheid vindt het eetfestijn dit jaar plaats tijdens het najaar. Op zaterdag 16 oktober kunnen jullie zoals vanouds genieten van onze Senegalese keuken. Zet deze datum alvast in jullie agenda! Afspraak in de gebouwen van VTS 3: Breedstraat 104, 9100 Sint-Niklaas.

Inschrijven

Inschrijven kan via deze site. 

Vegetarische Mafé of kip Yassa? Eten ter plaatse of afhalen? Jij kiest! We kijken er naar uit om jullie weer allemaal te zien.

Om iedereen een plaatsje te geven kiezen we er voor om in twee shiften te werken. De eerste shift start om 17u30. De tweede shift start om 19u30.

Dit jaar is het ook mogelijk om een portie af te halen. Duid aan tijdens welke shift je jouw portie komt afhalen. Het is niet nodig om te specifiëren dat je niet ter plaatste blijft eten. Je neemt eigen (herbruikbaar) materiaal mee om jouw portie mee naar huis te nemen.

Bedankt om ons te steunen. We kijken uit naar een gezellige avond. Gelieve het correcte bedrag over te schrijven op BE97 0012 1488 1449. We streven voor al onze evenementen te werken met overschrijving. Zeker in tijden van Covid-19 is dit een belangrijk aandachtspunt.

Maatregelen Covid-19

Hopelijk is het de laatste keer dat we deze maatregelen moeten vermelden. Om alles vlot en veilig te laten verlopen vragen we om in het formulier zeker aan te duiden wanneer je jouw bestelling wil komen afhalen. Ons enthousiaste vrijwilligersteam zal de hygiënemaatregelen die door de overheid worden gecommuniceerd steeds opvolgen. Helpen jullie ook door onderstaande afspraken na te leven?

- Het afhalen gebeurt door één gezinslid;
- Bij het afhalen draagt iedereen verplicht een mondmasker;
- Gelieve 1,5 meter afstand te houden;
- Alle andere regels en voorzorgsmaatregelen die geldig zijn in Sint-Niklaas moeten gerespecteerd worden: https://www.sint-niklaas.be/coronavirus

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Om iedereen een plaatsje te geven kiezen we er voor om in twee shiften te werken. De eerste shift start om 17u30. De tweede shift start om 19u30. Tijdens de volgende stap kan je een shift aanduiden.

Kip Yassa:
small: 12 euro
large: 15 euro

Vegetarische Mafé:
small: 12 euro
large: 15 euro

Sluiten